AROMA REȚETELOR LOCALE – O CARTE MAGICĂ 3D PENTRU PROMOVAREA PRODUSELOR, TRADIȚIILOR ȘI TURISMULUI

Lansarea proiectului Aroma rețetelor locale !!!

Perioada implementare: februarie 2022 –  iunie 2023

Scop: Stimularea turismului prin identificarea rețetelor tradiționale locale din teritoriile GAL-urilor partenere utilizând metode inovative și interactive.

Obiectivele:

  1. Consolidarea capacității echipei de proiect și stimularea implicării comunității în identificarea, promovarea și valorificarea rețetelor tradiționale din teritoriul GAL-urilor partenere ca instrument de promovare a turismului și tradițiilor inclusiv minoritati.
  2. Identificarea, colectarea și clasificarea rețetelor tradiționale locale (inclusiv ale minorităților) de pe teritoriul comun.
  3. Organizarea unui concurs cu rețete tradiționale filmate și realizarea unui film comun de prezentare a rețetelor colectate sub forma unei cărți electronice VIDEOBOOK cu sunet și imagini inclusiv filmari 360.
  4. Promovarea potențialului turistic și a produselor locale a grupurilor de producători, artizani locali din teritoriul comun prin realizarea de minidocumentare cu specific culinar, adunate împreună sub forma unei cărți electronice care poate fi rasfoita online.

Activitati:

A1 Activități de management al proiectului

A2. Activități cu promovarea proiectului de cooperare

A3. Activități de animare și identificare a produselor locale, grupuri de producători, atractii turistice rețete locale care pun în valoare patrimoniul local, minorități

A4. Eveniment comun de promovare, concurs cu materiale video  filmate de amatori din teritoriul comun

A5. Promovarea produselor, tradițiilor și potențialului turistic si ecoturistic local

A6. Seminar de prezentare a metodelor de protejare marca produs (OSIM, produs tradițional), marketing, branding

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

Proiect finanţat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER.
Contract de finanţare nr. C19401105011612411123/ 25.11.2016.
Valoare totală eligibilă: 393.053,51 Euro.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.
Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.
Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

© 2017 - Grupul de Acțiune Locală Ștefan cel Mare

User Login